Barion Pixel
0 Ft

Megéri biztonsági borotvára váltani, íme 3+1 ok, hogy miért!

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért használj biztonsági borotvát, ha használhatnál helyette például egy egyszerű eldobható borotvát is. A következőkben a 4 legnyomósabb indokot részletezem, amiért mindenképp megéri biztonsági borotvára váltanod.

Oszd meg Facebookon:

1. Jót tesz a környezetnek

megeri-biztonsagi-borotvara-valtani

Műanyagmentes!

Az első ok ami miatt megéri biztonsági borotvára váltani, hogy a Green Shave hagyományos borotva 100%-ban műanyagmentes. Ebből kifolyólag Használatukkal teljes mértékben kiküszöbölheted a borotválkozásból adódó felesleges műanyag felhasználást. Csak a pengét kell benne cserélni, ami nagyon hatékonyan újrahasznosítható.

Tartós!

Borotváink fenntarthatóságát tovább fokozza, hogy mivel kiváló alapanyagokból, teljes egészében fémből készülnek, akár egy életen át szolgálhatják tulajdonosukat.

2. Jót tesz a bőrödnek

Megéri hagyományos borotvára váltani

Mondj búcsút a bőr irritációnak és a benőtt szőrszálaknak!

A biztonsági borotva csak egy pengét használ ezáltal csak egy penge siklik a bőrödön, és ez nagyban csökkenti az esélyét az esetleges irritációnak vagy benőtt szőrszálaknak. Elég csak belegondolnod: 5 penge helyett ha csak 1 halad át, ez ötöd annyi megpróbáltatást jelent a bőrődnek. Ha eddig irritációval vagy benőtt szőrszálakkal küszködtél volna, akkor a biztonsági borotva igazi felüdülés lesz számodra.

Viszlát tompa borotva!

Előfordult már veled, hogy nem volt otthon új, ezért a sokszor használt tompa borotvával kellett neki esned a bőrödnek? Tudtad, hogy a tompa penge nem csak a bőrt, de a szőrszálakat is roncsolja?

Ha hagyományos borotvára váltasz, ennek a kellemetlenségnek is búcsút inthetsz! Egyszerűen tudsz gondoskodni arról, hogy mindig legyen új pengéd készleten; nagyon kedvező áron betankolhatsz belőlük, akár egy évre elegendőt.

Amennyiben tehát eddig borotválkozásból adódó bőr poblémákkal küzködtél, neked hatványozottan megéri biztonsági borotvára váltani.

3. Jót tesz a pénztárcádnak

A borotvát csak egyszer kell megvásárolnod, a pengék pedig filléres tételek

A Green Shave borotvába való penge valóban filléres tétel; pár ezer forintból egy egész évre elegendőt be tudsz szerezni, így sokkal kevesebbet kell költened a borotvád fenntartására.

Egy penge körülbelül 50 forintra jön ki, amit utána 5-6 alkalommal tudsz használni. Ez eltörpül a műanyag eldobható borotvák árához képest.

3+1. Jót tesz neked is #énidő

A 3+1. ok amiért megéri hagyományos borotvára váltani, hogy használatával a borotválkozás végre lehet kellemes élmény is és nem muszáj, hogy megterhelő tevékenység legyen.

Ha szereted azt az érzést, amikor egy szép és minőségi tárgyat fogsz a kezedben és használsz, amiről ráadásul tudod, hogy tartós és közben még környezetbarát is, akkor a Green Shave borotvákat neked találták ki.

Felejtsd el a feleslegesen sok pengés, környezet szennyező eldobható borotvákat és válts zöldre!

biztonsági borotva vélemények

Kiemelt ajánlatunk

Értesülj legújabb blog bejegyzéseinkről:

    Szállítási díj számítása
    Kupon hozzáadása

    Kiemelt ajánlatunk