Barion Pixel
0 Ft

A 6 leggyakoribb borotválkozási hiba

Ebben a bejegyzésben összeszedtük a leggyakoribb borotválkozási hibákat és segítünk, hogy elkerüld őket.

Oszd meg Facebookon:

1. Rosszul összecsavart borotva

A Green Shave borotva 3 részből áll: borotvanyél, borotvafej alsó és felső része. Amikor új pengét illesztesz be, mindig ügyelj, hogy a fej alsó része helyes irányba legyen. Lásd a lenti képen:

2. Nem megfelelő előkészületek

Ha a lehető legjobb eredményt szeretnéd elérni, nem győzzük eléggé hangsúlyozni a megfelelő előkészületek fontosságát. A lehető legjobb alkalom a borotválkozásra egy langyos vizes zuhanyzás után vagy közben van.

3. Rossz dőlésszög

Ha rosszul tartod a borotvát, nem vág, ugyanis a különleges zárt fésűs kialakításnak köszönhetően, a penge csak akkor látszik ki, ha megfelelően van tartva. Ügyelj, hogy mindig 30° szögben tartsd! Lásd a lenti képen:

4. Túlzott erőkifejtés

Borotvánk felépítéséből adódóan nem igényel plusz erőkifejtést. Hagyd, hogy a borotva súlya dolgozzon!

5. Túl sokszor használt penge

Egy pengét általában 5-6 alkalommal lehet használni. Viszont mi azt javasoljuk, hogy ne pusztán az alapján ítéld meg a penge állapotát, hogy hányszor használtad. Ha már azt érzed, hogy nem vág rendesen, cseréld le!

6. Hidratálás elhanyagolása

Minden borotválkozás után öblítsd le bőrödet langyos vízzel és hidratálj, mely ezáltal kellemes tapintású lesz és nagyban csökken az irritáció és benőtt szőrszálak esélye is.

Kiemelt ajánlatunk

Értesülj legújabb blog bejegyzéseinkről:

    Szállítási díj számítása
    Kupon hozzáadása

    Kiemelt ajánlatunk