0 Ft

Blog

Női biztonsági borotva
Uncategorized

Női biztonsági borotva, vajon nők is használhatják?

Női biztonsági borotva. Létezik egyáltalán ilyen?! A biztonsági borotvákat évtizedekig a férfiassággal azonosították az emberek, azonban ez napjainkra nagyban megváltozott, ugyanis ma már korántsem csak férfiak használnak biztonsági borotvát.
A nőket a drága eldobható borotvák használatára befolyásolta az az illúzió, hogy csak egy többpengés, extra markolatú, rózsaszínű, szappan csíkokkal ellátott borotva nyújthat tökéletes borotválkozást. Az sem titok, hogy a nagy cégek kihasználják ezt a helyzetet és a női termékeket, beleértve a borotvákat is rendre drágábban kínálják, ezt a jelenséget rózsaszín adónak is nevezzük.
Ha borotválkozásról van szó, semmi sem nyújt simább és kielégítőbb eredményt, mint egy biztonsági borotva. De felmerülhet a kérdés, hogy vajon ezek a borotvák használhatóak a test más részein is. A válaszunk erre a kérdésre egy határozott igen!

Tovább olvasom »
Blogposzt

Borotvapenge gyűjtése és újrahasznosítása

Biztonsági borotvát használsz vagy vásárlás előtt állsz? Nem vagy biztos a borotvapengék helyes gyűjtésében, illetve újrahasznosításában? Ha a válasz mindkét kérdésünkre “igen”, akkor ezt a cikket mindenképp olvasd el, ugyanis mutatunk egy tuti trükköt a pengék gyűjtésére és az újrahasznosításban is segítünk!

Tovább olvasom »
Hogyan borotválkozz biztonsági borotvával
Blogposzt

Hogyan borotválkozz biztonsági borotvával

Hogyan borotválkozz biztonsági borotvával?
Ebben a blog bejegyzésünkben bemutatjuk nektek, hogyan kell biztonsági borotvával borotválkozni. Lehet, hogy elsőnek picit ijesztőnek hathat egy biztonsági borotva látványa, de biztosíthatlak benne, hogy egyáltalán nem ördögtől való dolog. 😉

Tovább olvasom »
    0
    Kosár
      Szállítási díj számítása
      Kupon hozzáadása