Barion Pixel
0 Ft

Mennyi pénzt és műanyagot takaríthatsz meg ha Green Shave borotvára váltasz

Sokszor emlegetjük, hogy milyen sok pénzt és műanyagot takaríthatsz meg Green Shave borotvával. Úgy gondoltuk, hogy most összefoglaljuk nektek egy blog bejegyzésben, hogy pontosan miről is beszélünk. Előre szólunk: a számok egészen meghökkentőek lesznek!

Oszd meg Facebookon:

Számolás

Alapvetően úgy számoltunk, hogy egy átlagos ember 16 és 80 éves kora között használ borotvát, ami 64 év borotválkozást jelent.

Amennyiben heti 3 alkalommal borotválkozunk az éves szinten 156 alkalmat jelent. Innen már könnyű kiszámolni, hogy életünk során összesen 156*64, azaz 9984-szer nyúlunk borotvához.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Na de elég a nyers matekból, mit is jelent ez a gyakorlatban?

A két leggyakoribb fajtát; az eldobható és a cserélhető fejest hasonlítottuk össze a Green Shave borotvával. (A számolás során, indokolt esetben kerekített értékeket használtunk)

A két másik borotvával ellentétben a mi bortvánkban csak a 100%-ban rozsdamentes acél pengét kell cserélni, míg az eldobható esetében az egész borotvát, a cserélhető fejűnél, pedig “csak” a fejét; de az is jelentős műanyag termeléssel jár.

Úgy számoltunk, hogy egy borotvát/pengét 5 alkalommal lehet biztonsággal használni mielőtt cseréhez kéne folyamodni.

Az alábbi ábra jól szemlélteti a kapott eredményeket. Elmondható tehát, hogy a Green Shave borotva fenntartása drasztikusan költséghatékonyabb és nem jár felesleges műanyag termeléssel. Minél előbb váltasz, annál inkább ki tudod használni a Green Shave adta előnyöket.

Kiemelt ajánlatunk

Értesülj legújabb blog bejegyzéseinkről:

    Szállítási díj számítása
    Kupon hozzáadása

    Kiemelt ajánlatunk