Barion Pixel
0 Ft

Miért nem kell félned a biztonsági borotvától

A biztonsági borotvák ránézésre félelmetesnek tűnhetnek. Ha te is tartasz tőle, hogy használd, akkor mindenképp olvasd el ezt a bejegyzést, mert bemutatom, hogy miért nem kell félni tőle.

Oszd meg Facebookon:

Tudom mit érzel

Amikor először megismerkedtem a biztonsági borotvákkal elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyszer majd ilyennel fogok borotválkozni. Óckodtam tőle, mert azt hittem, hogy nagyon bonyolult használni és könnyen megvágom majd vele magam.

Viszont nagyon le szerettem volna cserélni az eldobható borotvámat műanyagmentesre. Így hát egy napon összeszedtem a bátorságom és beszereztem egy biztonsági borotvát.

Sose felejtem el, amikor először kipróbáltam. Végighúztam a bőrömön és teljesen meglepődtem, hogy gyakorlatilag semmit sem éreztem a pengéből. Úgy siklott, mint kés a vajon. Gond nélkül szelte a szőrszálakat. Az érzés összehasonlíthatatlan volt a sok pengés műanyag borotvához képest.

Attól a naptól kezdve nem használok eldobható borotvát. Nincs többé irritáció vagy benőtt szőrszálak.

Plusz a pénztárcám is megköszöni, ugyanis a biztonsági borotvám fenntartási költsége töredéke a korábban használt megoldásoknak.

Nem véletlen “biztonsági” borotva

Zárt fésűs kialakítás

A biztonsági borotva főként a zárt fésűs kialakítása miatt kapta a nevét; a borotvafej szélén található barázdák a bőr védelmét szolgálják.

Ebből a kialakításból adódik, hogy a penge csak a megfelelő szögben tartva látszik ki a borotvából és éppen csak annyira amennyire szükség van rá.

Remélem, most már te is elhiszed, hogy tényleg nincs semmi ijesztő a biztonsági borotvában. Mindenképp érdemes adnod neki egy esélyt! Utána soha többé nem akarsz majd műanyag borotvával borotválkozni, ezt garantáljuk. 😉

Kiemelt ajánlatunk

Értesülj legújabb blog bejegyzéseinkről:

    Szállítási díj számítása
    Kupon hozzáadása

    Kiemelt ajánlatunk