Barion Pixel
0 Ft

Női biztonsági borotva, vajon nők is használhatják?

Női biztonsági borotva. Létezik egyáltalán ilyen?! A biztonsági borotvákat évtizedekig a férfiassággal azonosították az emberek, azonban ez napjainkra nagyban megváltozott, ugyanis ma már korántsem csak férfiak használnak biztonsági borotvát. A nőket a drága eldobható borotvák használatára befolyásolta az az illúzió, hogy csak egy többpengés, extra markolatú, rózsaszínű, szappan csíkokkal ellátott borotva nyújthat tökéletes borotválkozást. Az sem titok, hogy a nagy cégek kihasználják ezt a helyzetet és a női termékeket, beleértve a borotvákat is rendre drágábban kínálják, ezt a jelenséget rózsaszín adónak is nevezzük. Ha borotválkozásról van szó, semmi sem nyújt simább és kielégítőbb eredményt, mint egy biztonsági borotva. De felmerülhet a kérdés, hogy vajon ezek a borotvák használhatóak a test más részein is. A válaszunk erre a kérdésre egy határozott igen!

Oszd meg Facebookon:

Női biztonsági borotva

A biztonsági borotva legfőbb előnyei

Biztonsági borotva nőknek is rengeteg előnnyel jár. A műanyagmentes biztonsági borotvára váltás számos előnnyel jár bőrödre, a környezetünkre és pénztárcádra nézve. Szerencsére a Green Shave biztonsági borotvák kialakítása gondoskodik arról, hogy bárki tökéletes borotválkozást végezhessen, függetlenül attól, hogy melyik testrészét borotválja.

A női biztonsági borotva használat jót tesz a bőrnek is

Legyen szó a  lábak vagy akár a bikinivonal borotválásáról, a női biztonsági borotva használata minden tekintetben felülmúlja a műnyanyag borotvákat. Segít csökkenteni a bosszantó “borotva dudorokat” és a benőtt szőrszálakat is.

Mégis hogyan? A többpengés borotvákkal ellentétben a biztonsági borotvák egyetlen kétélű pengét használnak, amely nem rángat és nem húz. A biztonsági borotvanyél súlya lehetővé teszi, hogy simán csússzon a bőrön. Ráadásul egyetlen penge használata és annak rendszeres cseréje ahelyett, hogy egy régi borotvát hetekig használna, sokkal tisztább és higiénikusabb borotválkozást tesz lehetővé.

Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon egy vagyont takaríthatsz meg a drága eldobható eszközök leváltásával.Állításainkról továbbá az is tanúbizonyságot tesz, hogy több száz elégedett női vásárlóval büszkélkedhetünk. Olvasd el a véleményeket.

Igen, használhatsz biztonsági borotvát a lábadon.

Ha selymesen sima lábakra vágysz, a női biztonsági borotva neked lett kitalálva. Sok nő (és férfi), aki még soha nem használt biztonsági borotvát, először picit óvakodva áll a dologhoz. Azonban korántsem olyan nehéz használni mint amennyire azt elsőre gondolnád. A Green Shave biztonsági borotvák zárt fésűs kialakításuknak köszönhetően a pengét csak éppen annyira engedik kilátszani, amennyire az a szőrszálak eltávolításához szükséges. Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a test bármely felületén biztonsággal használható legyen.

Biztonsági borotva nőknek, avagy a borotválkozás az Én időd részévé válik

Nem kell többé, hogy a borotválkozás egy kimerítő, unalmas tevékenység legyen. Itt az ideje, hogy élvezd a forró gőzt és a fürdő meleg vizét a testeden. Miért sietnél? A biztonsági borotva segítségével az egész folyamat rólad fog szólni, már már egy rituálé lesz számodra.

1. A bőr előkészítése

A borotválkozást mindig a bőr megfelelő előkészítésével kezdjük. Ez a lépés elengedhetetlen, ugyanis ez jelentheti a különbséget egy tökéletes és egy kevésbé tökéletes borotválkozás közt. A megfelelően előkészített bőr lehetővé teszi a borotva könnyebb siklását és csökkenti a sérülések veszélyét is.

Először is győződj meg róla, hogy megfelelően leradíroztad a bőrödet. A legjobb módja ennek az, ha zuhanyzás vagy fürdés közben átdörzsölöd a területet és eltávolítod az elhalt hámsejteket. A benőtt szőrszálak és a “borotva dudorok” egyik fő oka az, hogy a borotva az elhalt hámsejteket a pórusba tolja, és elzárja azt.

Mindig használj borotválkozáshoz szappant vagy krémet, ugyanis ez segíti a borotva siklását és védelmet nyújt bőröd számára.

2. Borotválás

Biztonsági borotvával való borotválkozás során fontos, hogy a borotva 45 fokos szögben érintkezzen bőröddel. Nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő szöget hiszen a Green Shave biztonsági borotvák zárt fésűs kialakítása lehetővé teszi, hogy a penge csak a megfelelő szögben tartva érintkezhessen a bőrfelülettel. Amennyiben nem megfelelően tartod a borotvát azt úgyis észreveszed, hiszen ez esetben szimplán nem fog dolgozni a borotva és máris tudsz rajta korrigálni.

A borotválást rövid, gyengéd mozdulatokkal végezd. Hagyd, hogy a borotva súlya végezze el a munka nagy részét, nem kell ugyanazt a nyomást kifejtenie, mint a műanyag borotváknál.

Nézz szét biztonsági borotva kínálatunkban. Katt ide!

Kiemelt ajánlatunk

Értesülj legújabb blog bejegyzéseinkről:

    Szállítási díj számítása
    Kupon hozzáadása

    Kiemelt ajánlatunk